Nederlands

De onderscheidende kwaliteit van Nobel infrarood sauna's

Het traditionele Finse sauna principe is extreem hoge opwarming van de omgevingstemperatuur wat een zgn. 'koortseffect' teweeg brengt. Door verhoogde bloedsomloop ontstaat hevige transpiratie waardoor afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen.

In tegenstelling tot de traditionele sauna werkt infrarood warmte rechtsreeks in op het lichaam waardoor u sneller en heviger transpireert bij veel lagere temperaturen. Dit bespaart tijd en verhoogt het algehele comfort van de saunagang.

Infrarood warmte ontspant vastzittende spieren tot op het diepste niveau. Hierdoor worden de gewrichten ontlast wat een totale souplesse en vitaliteit van het lichaam bevordert.

Een infrarood sauna is zeer betaalbaar in aanschaf en verbruik, neemt weinig tijd en ruimte in beslag en behoeft geen krachtstroomvoorziening. Hierdoor is de aanschaf van een infrarood sauna erg toegankelijk en kan deze vrijwel overal geplaatst worden. Het is dan ook niet verrassend dat een infrarood sauna in eigen huis of tuin de laatste jaren zo'n sterke opmars doormaakt.

Ga terug

 
LiveZilla Live Help